Kaikki artikkelit

Pennut täyttivät jo 12 viikkoa. Vauhtia riittää ja lattia tömisee pentujen leikkiessä ja painiessa keskenään. Minulla ja Hilmamammalla on täysi työ pentujen vahtimisessa. Haikealta tuntuu, mutta pian pennut muuttavat jo uusiin koteihinsa. Ensimmäisenä, noin viikon kuluttua, lähtee Myrsky. Seuraavana Helmi. Sointu jää koti-kissalaan.

Vauvat keskittyvät vielä paljon nukkumiseen ja syömiseen, mutta valveilla ollessaan pennut painivat keskenään ja pyrkivät ulos pesästä. Poika ottaa jo ensimmäisiä juoksuaskeliaan.

Hilma on juhannuksena 2019 syntynyt naaras. Väritykseltään Hilma on ruskeatäplikäs kilpikonna (SIB f 09 24), jolla on valkoista tassuissa ja rinnassa. Hilma on rauhallinen ja kiltti tyttö - ja kova kehräämään. Eemeli ja Hilma ovat parhaat kaverukset.

Hilman ensimmäinen pentue syntyi 13.1.22. Kaikki pennut on tällä hetkellä alustavasti varattu.

Eemeli on vuonna 2015 syntynyt kastraattipoika. Eemelin turkki on punainen tabbykuvioinen ja sillä on valkoiset tassut ja vatsa (SIB d 09 22). Eemeli on oikea mammanpoika. Tykkää istua sylissä ja nukkua kainalossa.

Siperiankissa

18.04.2020

Siperiankissa on puolipitkäkarvainen rotu, jolla on muhkea kolminkertainen turkki. Siperiankissan juuret ovat todennäköisesti muinaisessa Persiassa ja Transkaukasiassa, josta . kissat levisivät nykyisen Venäjän alueelle.

Aureelia on vuonna 2012 syntynyt kastraattinaaras. Väritykseltään Aureelia on kilpikonnatiikeri ja sillä on valkoinen kaulus ja vatsa (SIB f 03 23). Aureelia on hyvin älykäs kissa. Se johtaa laumaamme varmoin ottein ja on erittäin taitava avaamaan ovia.